image
 |  4 24 Січня 2021 | 16:52

Замість старих торгових павільйонів у Луцьку з'явиться нова «розумна» зупинка (ФОТО)

На проспекті Соборності, 38а замість старих торгових павільйонів, де продавали короваї та побутову техніку, невдовзі з'явиться нова "розумна" зупинка громадського транспорту.

Про це повідомляють у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

"Розумна" зупинка громадського транспорту з'явиться в рамках реалізації проєкту "Використання екологічний і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька". Проєкт реалізовується Луцькою міською радою із залученням грантових коштів.

"Дозволи на розміщення вказаних торгових павільйонів закінчились ще влітку 2020 року та не підлягали продовженню згідно Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності, затвердженої рішенням виконавчого комітету. Торговий павільйон, де продавали побутову техніку було демонтовано власником після припису інспектора департаменту муніципальної варти.

Другий павільйон із продажу короваїв був демонтований теж власником відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 20.01.2021 про демонтаж.

Тож з нетерпінням усі чекаємо на ще одну сучасну зупинку, яка зробить наше місто європейським та більш комфортним для життя людей", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині п’яний чоловік побив поліцейських, яких викликала дружина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити