image
 |  2 31 Січня 2020 | 18:57

Занепокоєні аварійним станом: у Луцьку батьки учнів 13-ї школи не пустили дітей на навчання

У Луцьку батьки 13-ї школи не пустили дітей на навчання. Голова піклувальної ради Наталія Гаврилова каже: причина, з якої батьки оголосили протест - відсутність належних умов в закладі. Школа, з її слів, потребує добудови.

На годиннику 9-та. У приміщенні школи — батьки. Серед дорослих - третьокласниця Дарина Юзюк. Дівчинка прийшла разом з бабусею.

Школярка Дарина Юзюк: Ми не можемо нормально займатися. Фізкультура у нас знаходиться у підвалі і біжимо через вулицю, щоб піти поїсти у їдальню. Ми не можемо нормально займатися. Фізкультура у нас знаходиться у підвалі і біжимо через вулицю, щоб піти поїсти у їдальню.

Бабуся школярки Наталія Чарнецька: Вона тут сьогодні зі мною. Домашні завдання нам не відміняли. Ми будемо робити, як класну, так і домашню роботу. Навчання продовжується, так як ми навчалися у школі. Хочемо просто своєю присутністю показати, що ми за те, щоб нам поновили умови у нашій школі і зробили добудову до школи.

До школи прийшов тато двох школярок Василь Бутеєць. Каже: він теж тут навчався.

Читайте також: Підприємців Центрального ринку попередили про примусовий демонтаж у найближчі дні

Батько школярок Василь Бутеєць: 50 років назад приблизно відкрився спортзал. Я ще у 5 класі займався в тому спортзалі. Коли його тепер закрили і пропонують дітям займатися на вулиці та в підвалі, а там грибок.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити