image
 |  4 8 Листопада 2019 | 11:52

Запропонована «слугами народу» земельна реформа - однозначно не для селянина, - Юрій Поліщук

Ви говорите про продаж землі, як про доконаний факт. Хоча Волинська обласна рада виступила проти продажу землі. Ця реформа однозначно не для селянина, тому рейтинги Зеленського падатимуть. Ви створіть умови, щоб селянин міг заробити копійку на своїй землі.  

Таку думку висловив перший заступник голови Волинської обласної ради (фракція ВО "Свобода") Юрій Поліщук під час форуму, який зібрали «Слуги народу», щоб агітувати волинських фермерів за продаж української землі сільськогосподарського призначення.

"Сьогодні аграрники ледь зводять кінці з кінцями. Ви наведіть елементарний порядок у правових відносинах. Наведіть порядок із земельним кадастром і розберіться з рейдерствами.

У президента немає фінальної концепції ринку землі. Я порадив би вам поїхати в село і спробувати пожити, як ті фермери. Якщо земля стане приватною, то не стане села, ви цого остаточно донищите. Сьогодні поштові відділення закриваються, села «вимирають», а в президента відсутній чіткий фінал земельної реформи", - резюмував депутат.

Представники «ЗЕ-тріо» прокоментувати чи відповісти на цю репліку не спромоглися.

Читайте також: Депутат Волиньради підозрює чиновників ОДА у підробці документів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити