image
 |  13 16 Серпня 2019 | 16:44

Запровадження електронного квитка у транспорті Луцька - під загрозою перенесення

Запровадження електронного квитка у міському транспорті Луцька до кінця поточного року може бути зірване через юридичні моменти.  

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Після підписання двостороннього договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька від 17 липня 2019 року було створено робочу групу з питань реалізації Програми автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в громадському транспорті м. Луцька та розпочато у відповідності до Порядку та умов проведення конкурсу на відбір оператора електронних систем у місті Луцьку процес підписання тристоронніх договорів між Організатором, Перевізниками та Оператором.

Але у зв’язку із виникненням розбіжностей між сторонами під час переговорів перед укладенням тристоронніх договорів в частині прав та обов’язків, що призводять до значних змін у затвердженому примірному тристоронньому договорі, розпочато проведення регуляторних процедур по внесенню змін до рішення виконавчого комітету від 21.11.2018 № 745-1 “Про оператора електронних систем у місті Луцьку” (рішення виконавчого комітету від 13.08.2019 № 483-1).

Тому виконком проектом рішення зупинив перебіг строку для укладення тристоронніх договорів про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька на термін проведення таких регуляторних процедур та ухвалення рішення “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.11.2018 № 745-1 “Про оператора електронних систем у місті Луцьку”.

"Є багато пропозицій до укладеного договору. І тепер треба запустити регуляторну процедуру заново, бо є чимало змін. Звісно, це може відтягти у часі терміни запровадження електронного квитка у Луцьку. Не здивуюся, якщо цього року лучани так і не дочекаються обіцяної давно новації у транспорті міста. Мало того, є припущення, що електронного квитка доведеться чекати до кінця 2020 року", - прокоментував ситуацію член виконкому Луцької міськради свободівець Михайло Щур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку хочуть змінити схему руху маршрутки №32

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити