image
 |  7 12 Січня 2021 | 16:02

Заради майбутнього України Порошенко має вгамувати свої президентські амбіції, - Анатолій Вітів

Задля майбутнього України Петру Порошенку доцільно вгамувати свої президентські амбіції та відмовитися від претензій на загальнонаціональне лідерство.

Про це у інтерв'ю заявив голова Волинської "Свободи", депутат Волинської облради Анатолій Вітів.

Політик зауважив, що Порошенко зараз виконує деструктивну роль на правому проукраїнському фланзі української політики, претендуючи на крісло президента, оскільки в нього немає ніяких шансів перемогти. В той же час він вигідний як спаринг-партнер для Зеленського.

"Зараз Порошенко, який ще має амбіції поборотися за крісло глави держави, виконує деструктивну роль на правому проукраїнському фланзі української політики. Він осідлав патріотичну національну риторику, хоча внутрішньо, світоглядно не є таким. Сподівання Порошенка на те, що він переможе Зеленського у 2024 році, марні. Адже п’ятий президент має величезний антирейтинг. Колись Леонід Кучма мріяв про вихід у 2 тур виборів комуніста Петра Симоненка. Зараз Порошенко має усі шанси повторити долю лідера компартії. Для Зеленського спаринг із Порошенком є його заповітною мрією. Бо тоді Схід, Південь та Центр знову проголосують за діючого главу держави. Тому задля майбутнього України Петру Порошенку доцільно вгамувати свої президентські амбіції, відмовитися від претензій на загальнонаціональне лідерство і зосередитися на роботі в парламенті", - переконаний Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Вітів: Якщо ви придбали квиток на потяг до Ківерець, у Парижі точно не вийдете

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити