image
 |  0 13 Лютого 2019 | 11:28

Заступник Голови Держлісагенства Володимир Бондар купив одне із волинських медіа

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України, депутат Волиньради голова фракції БПП «Солідарність» Володимир Бондар придбав волинське ЗМІ, вочевидь готуючись йти на парламентські вибори.

Про це інформує «ВолиньOnline».

«У Луцьку стартували вибори до Верховної Ради України. Цього тижня різні заходи привели принаймні чотири претенденти на звання народного обранця України. Тетяна Єремєєва провела свій захід у Молодіжній раді Луцька на тему «Як стати успішним». Володимир Бондар завершив придбання інформаційного ресурсу «Перший канал соціальних новин» і відтепер в пресі з’явилося відразу декілька матеріалів про те, що дякуючи йому ліс у нас зеленіший, трава яскравіша і взагалі бюджет області наповнюється так, як треба», - йдеться у блозі.

Читайте також: Реальна вирубка лісу в 28 разів перевищує офіційні дані, які надають у відомстві Володимира Бондара.

«Андрій Покровський разом зі своїм інформаційним блоком активізувався і всі його люди потихеньку переходять працювати на «12 канал», який за задумом власників цього каналу, має стати справжнім рупором президентських змін і ініціатив. І тим більше, що там змінилося керівництво – Володимир Пащенко пішов на підвищення, а каналом керує пряма креатура «Континіуму» Катерина Дулапчій. І, звичайно, активізувався Ігор Гузь, який оприлюднив дані соціологічного дослідження, у якому по його Володимир-Волинському округу за нього і малий, і старий, і живий, і ненароджений», – зазначає Зелінський.

Читайте також: Лохина від волинських депутатів.

Нагадаємо, що раніше власником інформаційного ресурсу «Перший канал соціальних новин» раніше був відомий забудовник Андрій Разумовський, який і створював це ЗМІ.

Читайте також: Савченко не зміг пояснити, звідки взялися «тітушки» у Воротнівському заказнику

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити