image
 |  0 20 Грудня 2018 | 13:03

Савченко не зміг пояснити, звідки взялися «тітушки» у Воротнівському заказнику

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко не зміг відповісти як розслідується справа з тітушками та стріляниною у Воротнівському заказнику, яка сталася 26 вересня.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Голова фракції ВО «Свобода» у Волинській облраді Анатолій Вітів поцікавився, чому заблокована і не розслідується справа з розслідуванням стрілянини у Воротнівському заказнику і появою там тітушок.

«Хотів би поцікавитися, чи бачить влада тітушок у лісовому господарстві. Зокрема, під час інциденту 26 вересня у Воротнівському заказнику з нападом на журналістів та п’яним гульдибаном».

Читайте також:  Голова Волинської ОДА Савченко переплутав обласну раду з совковою міліцейською дільницею, - депутат облради

Олександр Савченко не зумів дати відповідь на питання, чому влада і правоохоронні органи повністю самоусунулися від вивчення обставин цієї справи з ознаками кримінального правопорушення. Натомість він почав говорити, що це не його компетенція і про боротьбу за вплив на ліс. 

Читайте також: Волинська облрада просить перевірити законність будівельних робіт на території заказника «Воротнів»

Нагадаємо, що у ніч 26 вересня в Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» відбулася стрілянина. Тих, хто стріляв, супроводжували працівники державної лісової охорони, підпорядковані Волинському обласному управліню лісового та мисливського господарства.

Тодіж близько 20 автомобілів лісової охорони прибуло визволяти ВІП-гостей у «Воротнів».

Читайте також: В.о. голови Держлісагентства Володимир Бондар не впевнений, що брав участь у нічному відпочинку в заказнику «Воротнів»

У відомство Олександра Кватирка в той же день, спробували «відмазується» від стрілянини в заказнику «Воротнів». Однак, за фактом застосування зброї в заказнику «Воротнів» відкрили кримінальне провадження, яке згодом праівники правоохоронних органів намагаються закрити.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити