image
 |  0 18 Січня 2019 | 09:30

Затримали волинянку-посередницю, що передавала хабаря держслужбовцям

Волинські правоохоронці 17 січня 2019 року у місті Києві після передачі неправомірної вигоди в сумі 550 доларів США затримано посередника – колишнього начальника відділу ліцензування ДАБІ України.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури області.

У ході досудового розслідування встановлено, що колишній працівник Управління ДАБІ у Волинській області, за попередньою домовленістю із затриманою, з метою власного збагачення, виступаючи посередниками, вимагають та отримують неправомірну вигоду в розмірі від 800 до 1 500 доларів США від представників юридичних та фізичних осіб для подальшої передачі частини коштів службовим особам Державної архітектурно-будівельної інспекції України за позитивне вирішення питання про видачу ліцензій на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками.

Зараз тривають обшуки в оселях фігурантів та провадяться інші слідчі дії задля встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину. 

По завершенню слідчих дій вирішуватиметься питання про оголошення зловмисникам про підозру у вчинені кримінальних правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині жінка намагалась підкупити прокурора

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити