image
 |  9 16 Квітня 2021 | 13:32

Зацікавлені у непрозорих схемах депутати Мар'янівської селищної ради не підтримали інвентаризацію земель громади

Зацікавлені у непрозорих схемах депутати Мар'янівської селищної ради не підтримали інвентаризацію та аудит земель громади.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

14 квітня відбулася сесія Мар'янівської селищної ради, на якій розглядалася низка важливих питань для розвитку громади. Однак, частина депутатів зайняла неконструктивну позицію та намагалася всіляко заблокувати корисні ініціативи очільника Мар'янівської селищної громади Олега Басалика.

Діючи за принципом - "чим гірше, тим краще", депутати ради не підтримали проєкт рішення про інвентаризацію та аудит земель громади. Хоча зробити таку процедуру потрібно перед запуском ринку землі. Крім того, на території громади є самозахоплені земельні ділянки, які здаються в оренду за мізерними ставками. В результаті бюджет не отримує значні кошти. Можна припустити, що депутати, які відмовилися голосувати за інвентаризацію, зацікавлені в існуванні непрозорих земельних схем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег БАСАЛИК: Через місцевих інтриганів другу каденцію працюю без заступників

Додамо, що Олег Басалик - єдиний голова громади в Україні, який вже другий термін працює без жодного заступника. Причина - інтриги з боку частини депутатів, які забули про те, що мають працювати на благо всієї громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити