image
 |  4 15 Жовтня 2020 | 20:03

Затвердили кваліфікаційні вимоги до посади директора КП «Волиньприродресурс»

Затвердили кваліфікаційні вимоги до посади директора КП "Волиньприродресурс" Волинської обласної ради.

Про це інформують на сайті Волиньради.

Сьогодні у форматі відеоконференції відбулося засідання конкурсної комісії обласної ради для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій-об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. 

Члени комісії затвердили кваліфікаційні вимоги та умови проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варто утриматися від політичного піару й поспішних рішень, - Микола Федік про ситуацію у Луцькому пологовому будинку

Визначено, що в конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту ступеня магістра за відповідним напрямком підготовки, стаж роботи на керівних посадах не менше п’яти років, володіють сучасними методами господарювання і управління та знаннями чинного законодавства України, мають високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки, рекомендований вік – до 60 років.

Члени комісії також затвердили текст оголошення про заміщення вакантної посади, який буде опублікований 20 жовтня 2020 року у газеті "Волинь" та на офіційному вебсайті Волиньради. Документи прийматимуть упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити