image
 |  0 7 Листопада 2019 | 08:30

«Заважають розвитку»: «Укроборонпром» віддасть низку підприємств у приватизацію

У середу, 6 листопада, генеральний директор “Укроборонпрому” Айварас Абромавичус заявив, що значну кількість підприємств держконцерну будуть приватизовані.

Про це він повідомив під час наради в рамках робочої поїздки президента Володимира Зеленського в Харків, - передає “Укрінформ”.

“У нас зараз 137 підприємств, велика кількість з них нічого спільного з “Укроборонпромом” не мають і не повинні мати в майбутньому. Вони, зокрема, заважають розвитку тих здорових компаній, які знаходяться в системі “Укроборонпрому”. Ми дізналися, що у нового директора Фонду держмайна зовсім інший підхід, ніж був до цього. Вони готові забрати, зокрема, й проблемні, неактивні підприємства із судовими розглядами, з боргами тощо”, – сказав Абромавичус.

Також він зазначив, що 26 листопада наглядова рада “Укроборонпрому” з’ясує і запропонує уряду список підприємств “у доволі великій кількості”, які не виробляють нічого для військових, для передачі у Фонд держмайна.

"Вголос" нагадує, що глава держави Володимир Зеленський вимагає зібрати позачергове засідання Кабінету міністрів України через великі заборгованості по зарплатах на заводах “Укроборонпрому”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від «слуги народу» Стернійчука на Волині вимагають визначитися з позицією щодо продажу землі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити