image
 |  4 6 Листопада 2019 | 23:03

Луцьк на три дні перетвориться в культурну столицю України

Завтра, 7 листопада, у Палаці культури міста Луцька стартує відроджений Всеукраїнський фестиваль авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2019», який на три дні перетворить столицю Волині у фестивальну столицю України.

Як повідомляють «ВолиньUA» організатори, фестивальне дійство розпочнеться завтра, 7 листопада, о 12:00 годині, у Палаці культури міста Луцька – зі спільної прес-конференції організаторів, членів оргкомітету, журі фестивалю, його гостей та запрошених.

8 листопада, з 9:00 до 17:00 години, у глядацькій залі Палацу культури міста Луцька відбуватиметься сценічний перегляд представлених конкурсантами пісенних творів.

Того ж дня о 15-00 в актовій залі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки для студентської молоді міста Луцька презентуватимуть просвітницько-благодійний концерт запрошених і гостей фестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відроджений «Оберіг» запланував для студентського соціуму Луцька «зірковий» благодійний концерт

А ввечері, о 19:00 в арт-клубі «Майдан» відбудеться неординарна подія – інтеграційна бардівська «тусівка» та живе неформальне спілкування лучан і гостей міста з конкурсантами та вже знаними в країні майстрами поетичного слова, «гітара по колу» та виступи учасників фестивалю.

9 листопада, з 9:00 години – продовження конкурсних переглядів, обговорення виступів, підбиття підсумків, оголошення лауреатів та переможця фестивалю.

О 18:00 годині – Заключний гала-концерт лауреатів та гостей фестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль «Оберіг» – у ТОП найпомітніших культурних подій року в Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити