image
 |  0 15 Липня 2019 | 15:44

Завтра «Свобода» пікетуватиме КСУ, щоби не допустити скасування закону про декомунізацію

Завтра, 16 липня, о 9:30 год ВО «Свобода» пікетуватиме Конституційний Суд України, щоби не допустити скасування закону про декомунізацію.

Про це заявив на своїй сторінці у facebook лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Регіонали колишніми не бувають. А «Слуга народу» не втомлюється це підтверджувати. Тепер вони збираються виносити питання декомунізації на місцеві референдуми (http://www.pravda.com.ua/news/2019/07/14/7220894/).

Наразі це нереально, адже діє закон про декомунізацію і немає закону про референдуми. Але вже завтра все може змінитися. Конституційний Суд розглядатиме закон про декомунізацію і якщо скасує його - розв’яже руки команді президента Зеленського.

За тиждень вони заведуть до Парламенту величезну фракцію, або й взагалі сформують монокоаліцію. А тоді, як уже анонсували, ухвалять закон про місцеві референдуми. Закон однозначно правильний і необхідний, якщо б його писали державники. І просто вбивчий для України, коли його писатиме за кремлівськими методичками «Слуга народу» разом з іншими прихильниками «руского міра» із зажиття-опоблоків. Так вони запровадять не народовладдя, а повзучу федералізацію. Тоді на Донбасі буде рускій язик, у Харкові - Жуков, у Києві - Ватутін, на Закарпатті - Угорщина, на Буковині - Румунія і ще дідько зна що.

«Свобода» не допустить цього й не дозволить цим малоросам знищити Україну. Ні в Конституційному Суді, ні в Парламенті. Тому завтра, 16 липня, виходимо пікетувати КСУ. А в неділю, 21 липня, голосуємо за об‘єднані сили націоналістів ВО «Свобода» на парламентських виборах.

Українці, підтримуйте! Держава в наших із вами руках", - заявив націоналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити