image
 |  4 26 Листопада 2018 | 10:20

Заява Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» щодо запровадження воєнного стану

Всеукраїнське об‘єднання «Свобода» оприлюднило заяву, в якій ідеться про те, що народні депутати-свободівці будуть голосувати за запровадження воєнного стану, оскільки це необхідно для держави.

«Але націоналісти застерігають: воєнний стан не має стати політтехнологією для виборчої кампанії. Це повинен бути реальний механізм для боротьби з агресором», - йдеться в тексті заяви. 

Нижче подаємо повний текст заяви, оприлюднений на офіційному сайті українських націоналістів:

25 листопада 2018 року Російська Федерація вчинила черговий акт відкритої агресії проти України, здійснивши напад на українські військові кораблі. Цей факт на очах всієї міжнародної спільноти вкотре підтверджує: Москва веде проти України війну на всіх фронтах.

Московська агресія проти України вже забрала життя понад десяти тисяч українців. Після анексії Криму, прямого військового вторгнення на Донбас, Іловайської трагедії, Дебальцевого на п’ятому році війни українська влада нарешті почала «помічати» необхідність воєнного стану. 

Всеукраїнське об`єднання «Свобода» нагадує, що націоналісти вимагали запровадження в державі воєнного стану ще в лютому 2014 року, одразу після початку агресії РФ у Криму. На жаль, тоді влада нас не почула. І продовжувала ігнорувати наші вимоги всі наступні роки війни, торгуючи з агресором та підписуючи зрадницькі мінські угоди. 

Народні депутати-свободівці будуть голосувати за запровадження воєнного стану. Це необхідно для держави. Але націоналісти застерігають: воєнний стан не має стати політтехнологією для виборчої кампанії. Це повинен бути реальний механізм для боротьби з агресором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ймовірність запровадження воєнного стану «висока», - джерела

Тому одразу після запровадження воєнного стану «Свобода» вимагає негайних конкретних кроків, про які говорить із самого початку війни: 

– розірвати дипломатичні стосунки з РФ; 

– закрити кордон із РФ;

– знищити промосковську п’яту колону;

– здійснити люстрацію в керівництві ЗСУ та провести через детектор брехні увесь генералітет на предмет здачі державних інтересів Москві;

– припинити торгівлю з агресором;

– припинити діяльність на території України російського бізнесу та розпочати процес його конфіскації;

– терміново офіційно звернутися до США та Великої Британії як держав-гарантів України за Будапештським меморандумом для реалізації конкретних дій на захист українського суверенітету.

«Свобода» не з телевізора знає, що таке війна. Всі ці роки тисячі націоналістів захищали і захищають Україну зі зброєю в руках. 

Тому закликаємо всіх українців бути пильними та готовими в будь-який момент дати відсіч ворогу на всіх ділянках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» вимагає від уряду скасувати підвищення ціни на газ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити