image
 |  7 4 Лютого 2020 | 16:02

Таку пропозицію може давати помічник Путіна, а не президента України, - Вітів розніс Єрмака за його ідею виборів в ОРДЛО

Заяви представників ЗЕленої влади мало не щодня вражають своєю тупістю і некомпетентністю. Але дикий непрофесіоналізм слуг народу - це ще півбіди. Гіршим є те, що частина ініціатив влади має відверто антиукраїнський характер і є нічим іншим як потаємними думками Кремля. Здається, ніби в офісі Зеленського працюють агенти Москви, які просувають шкідливі ідеї та готують сценарій капітуляції для України.

Про це написав очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів на своїй сторінці у facebook.

"Нещодавно помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак озвучив безгузду і небезпечну для України ідею. Він сподівається, що наприкінці жовтня Україна зможе провести місцеві вибори у тому числі на території ОРДЛО. Єрмак каже, що дуже вірить у те, що в найближчі місяці відбудеться нова зустріч у Нормандському форматі, де сторони домовляться про вибори у маріонеткових ДНР та ЛНР. Таким чином, нам вже восени спробують підсунути троянського коня у вигляді контрольованих Москвою регіонів.

Я не знаю чим думає ця влада. Чи здатна вона взагалі на інтелектуальну діяльність. Чи просто працює на інтереси ворога. Бо як розуміти таку маячню про проведення місцевих виборів у ДНР і ЛНР, коли мало не щодня на Донбасі гинуть захисники України. Російські окупанти обстрілюють українські позиції з усіх видів зброї, користуючись слабкодухою малоросійською поведінкою Зеленського. Порушують все, що тільки можна порушити. А помічник Зеленського каже: ми хочемо провести там вибори.

Навіть за умови встановлення повного контролю над Донбасом і виходу української армії на російський кордон, потрібно як мінімум 5 - 10 років для того, щоб дозволити там будь-які вибори. Спочатку слід провести деокупацію території і свідомості місцевих мешканців, яка отруєна роками російської пропаганди. Засудити чи ліквідувати усіх злочинців, терористів і ворогів України. Зачистити ці території від ворожого елементу. І лише потім можна думати про якісь вибори. Пропозиція помічника Зеленського є абсурдна, безглузда і шкідлива. Таку пропозицію може давати помічник Путіна, а не президента України", - підсумував депутат.

Читайте також: Перестав відчувати землю під ногами, - Вітів розкритикував хамство підлеглого Погуляйка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити