image
 |  4 7 Червня 2021 | 21:37

Збірна України з футболу розгромила збірну Кіпру у товариському матчі із рахунком 4:0!

Збірна України впевнено складає останній іспит перед ЄВРО-2020. Україна 4:0 Кіпр.

Про це передає УНН із посиланням на УАФ.

Зі старту матчу синьо-жовті продуктивно діяли в атаці, чергуючи короткі та середні передачі із закиданнями на хід Яремчуку. На 9-й хвилині Роман опинився на вістрі після прострілу Зінченка з лівого флангу, але з близької відстані не зумів переграти голкіпера. Згодом інтенсивність дій дещо знизилася, і кіпріоти навіть зуміли провести кілька контратак та змусити вступити у гру Пятова.

Черговий шанс відкрити рахунок у складі українців у середині тайму знову отримав Яремчук, який після передачі Зубкова пробивав із лінії штрафного, але не зумів підлаштуватися під м’яч, який стрибав. Невдовзі масовану атаку господарів ударом п’ятою завершував Ярмоленко, але Андрію теж не пощастило відзначитися. А на 31-й хвилині Яремчук змарнував уже просто розкішний шанс, який для нього створили партнери. Коли ж до справи взявся Зінченко, пробивши із середньої відстані, м’яч від стійки залишив межі поля.

Та все ж незадовго до перерви після кутового кіпріотів підопічні Андрія Шевченка провели контратаку, яка стала визначальною. Панайоту програв забіг Зубкову та завалив його на газон, заробивши вилучення та пенальті. Ярмоленко з 11-метрового відкрив рахунок, а перевага українців у чисельній більшості стала ще помітнішою. Другий м’яч у ворота гостей забив Зінченко також із пенальті, що був призначений за гру рукою Іоанну.

Після перерви більшу частину ігрового часу збірна Кіпру провела в низькому захисному блоці. Українці ж продовжували бомбардування володінь Панаї, який працював не покладаючи рук. Розгромним рахунок зробили Яремчук, який завершив багатоходову комбінацію, та Ярмоленко, що оформив дубль завдяки рикошету. Причому обом останню передачу віддавав Марлос. Збірна України здобула перемогу з комфортним рахунком 4:0 та забезпечила заряд позитивних емоцій напередодні офіційних матчів.

Також варто зауважити, що сьогодні збірна України вперше вийшла на поле у новій формі з Кримом, яка змусила Росію відчутно понервувати.

Підготовчий збір синьо-жовтих завершено. Завтра команда вирушає до Бухареста, де буде базуватися під час Євро-2020. Стартують на турнірі українці 13 червня грою з Нідерландами в Амстердамі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсмени з семи областей України змагались у Луцьку в спортивному орієнтуванні (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити