image
 |  2 30 Липня 2021 | 23:33

«ЗЕ-клоунада»: В НАБУ показали, як намагалися зупинити автівку СБУ з Чаусом (ВІДЕО)

Національне антикорупційне бюро оприлюднило відео, на якому вони намагаються зупинити автомобіль Служби безпеки з розшукуваним екссуддею Миколою Чаусом.

Прпо це повідомляють у Телеграм-каналі НАБУ.

"НАБУ ідентифікувало автомобілі, якими працівники СБУ перевозили розшукуваного суддю Чауса, однак на законні вимоги детективів зупинитись та передати їм підозрюваного співробітники Служби безпеки не реагували, після чого незаконно доставили його на вул. Володимирську, 33 (будівля СБУ – ред.).

Наголошуємо, що відповідно до ч.1 ст. 210 КПК України уповноважена службова особа зобов’язана доставити затриманого до найближчого підрозділу органу досудового розслідування. Правоохоронці мають дотримуватися закону і передати підозрюваного, який розшукується детективами, уповноваженим представникам Національного бюро", – йдеться в публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддю Чауса виявили в одному із сіл Вінницької області

Що було раніше:

30 липня стало відомо, що екссуддю Чауса, якого в квітні 2021 роки викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині.

Сам Чаус в одному спідньому нібито повідомив, що був викрадений невідомими особами.

Чауса затримали співробітники Служби безпеки. У НАБУ закликали передати детективам підозрюваного.

Пізніше з'явилися фото на відео співробітників НАБУ біля будівлі СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через недолугість мера Нововолинська місто втратило 100 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити