image
 |  2 9 Червня 2020 | 23:09

Зеленський думає, що держава – це він, – голова Волинської «Свободи»

Зеленський усе більше нагадує мені недалекого короля епохи абсолютної монархії. Наче Людовік XIV думає, що держава – це він. Що можна нічого не робити, давати всім вказівки, страчувати і милувати, проводити час на балу, в полюванні і у придворних розвагах. Розчарую його: він просто президент із певним обмеженим обсягом повноважень. Але навіть ці повноваження Зеленський досі не усвідомлює.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Волинської "Свободи", депутат обласної ради Анатолій Вітів.

"Кожен новий день перебування Зеленського на посаді президента відкриває країні глибину його обмеженого мислення. Недавно цей діяч звинуватив мерів, які наважуються критикувати політику центральної влади, сепаратистами. На думку Зеленського, мери і все місцеве самоврядування - то його вертикаль влади. А якщо хтось посмів не погодитися з президентом, значить - ворог народу і сепаратист", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комплекс малороса: Зеленський досі не може сформувати свого ставлення до Бандери

"Зеленський не має жодного поняття про законодавство України і основи місцевого самоврядування. Інакше би він із подивом для себе дізнався, що місцева влада дбає про місцеві громади. І якщо міські голови висловлюють претензії до державної політики, значить, її є за що критикувати", - додає Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити