image
 |  2 20 Травня 2019 | 16:30

Зеленський має конкретизувати, що має на увазі під словами «мир любою ціною», – Олег Тягнибок

Президент Зеленський анонсував розпуск парламенту, на якому у зв’язку з відсутністю коаліції понад три роки наполягала «Свобода». Але вибори за старими корупційними правилами - не принесуть нової якості парламентаризму.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Всеукраїнського об’єднання “Свобода» Олег Тягнибок.

Тому, на думку Олега Тягнибока, Голова Верховної Ради Парубій зобов’язаний терміново скликати позачергове засідання парламенту, щоб ухвалити новий закон про вибори за відкритими партійними списками.

«Час на це є навіть у нинішнього скликання парламенту. Потрібна лише, політична воля. Так само є час ухвалити інші обіцяні більшістю нардепів рішення, які роками чекає суспільство і які постійно вимагала «Свобода», – про скасування депутатської недоторканності, про імпічмент Президента (про який Зеленський не згадав у своєму виступі), про незаконне збагачення. В іншому випадку це зробить вже новий парламент», – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розпустив парламент

«Тепер про моменти тривожні. Президент Зеленський має конкретизувати, що він має на увазі під словами «мир любою ціною». Чи не ховається за цими словами реалізація плану Медведчука і федералізація України на умовах Путіна.

Так само насторожує і те, що Зеленський продовжив «традицію», яку розпочав 5 років тому його попередник. Найвищий посадовець держави, хвилину тому заступивши на посаду, з найвищої трибуни виголосив частину промови недержавною мовою, чим порушив Конституцію України.

І цьому улесливо аплодували значна частина нардепів. Хоча навіть це не врятувало їх від розпуску.)))», – додає Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкладення справи про скасування закону про люстрацію – лише відволікаючий маневр олігархів, – Олег Тягнибок

«Ну що ж, вибори – так вибори. Сподіваюся, вже всім зрозуміло, що потужна фракція націоналістів у парламенті необхідна Україні буквально як еритроцити в крові.Зустрінемося у Верховній Раді наступного скликання.Є Свобода – буде Україна!» – завершує лідер націоналістів.

Олег Тягнибок також зауважує, що народні депутати від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вже звернулись до Президента України Володимира Зеленського та Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з вимогою терміново скликати позачергове засідання парламенту, щоб ухвалити нове виборче законодавство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кого збираються голосувати на парламентських виборах у Західній Україні?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити