image
 |  4 18 Лютого 2020 | 16:41

Зеленський на посаді президента України виконує роль корисного ідіота для Путіна, - депутат Волиньради

Лише зрадник або нікчемний боягуз на чолі держави буде говорити про мир в той час, коли окупант вбиває його солдат і захоплює нові території. Зеленський несе персональну відповідальність за втрати української армії внаслідок наступу російських окупаційних сил поблизу Золотого.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів.

"Сьогодні особа, яка виграла президентські вибори весною 2019 року, видушує з себе абсолютно жалюгідні та нелогічні пояснення нових атак ворога. Називає наступ російських окупантів провокацією з метою зірвати його мирний процес, який існує тільки в його хворобливій уяві. Замість того, щоб дати адекватну відповідь ворогу, готує новий етап відведення українських військ з нашої території та пропонує спільно з російськими бойовиками патрулювати державний кордон.

Насправді, втрати українських бійців та територій у Золотому сьогодні стали можливими завдяки зрадницькій безглуздій ідеї Зеленськоого відвести українські сили в цьому районі. Путін розводить Зеленського як лоха, а той каже, що бачить в очах кремлівського диктатора прагнення до миру. Проводить політику умиротворення агресора, заграє з кремлівським диктатором і знімає з нього та Росії відповідальність за агресію проти України. Зеленський на посаді президента України виконує роль корисного ідіота для Путіна.

Можливо, війна з Росією для Зеленського не лише давно закінчилася, а й ніколи не розпочиналася. Це не дивно для малороса-коміка з відсутнім стратегічним мисленням і незнанням історії. Колишніх рабів завжди тягне до свого господаря. І виникає непереборне бажання стати перед ним на коліна. Тому особисто я не здивуюся, якщо найближчим часом ми дізнаємося про нову теплу телефонну розмову Путіна та Зеленського і чергові мирні ініціативи ЗЕ. Але мир від Зеленського - це війна", - зазначив націоналіст.

Читайте також: Єдина «реформа» Зеленського – переселення клоунів 95 Кварталу у владу, – Анатолій Вітів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити