image
 |  2 3 Квітня 2019 | 15:38

Зеленський не готовий до президентства, - політолог

Лідер першого туру виборів президента України Володимир Зеленський не готовий до того, аби стати главою держави.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» заявив заступник декана історичного факультету політолог Тарас Літковець.

Коментуючи результати першого туру, Тарас Літковець відзначив, що зараз у Зеленського більше шансів стати президентом України, ніж у Петра Порошенка через значний розрив між кандидатами.

«За законами соціології у другому турі має перемагати Зеленський. До нього мають відійти більшість голосів Бойка, Ляшка і Тимошенко. Але все може статися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правий сектор: Зеленський – проект олігархату, розрахований на довірливих українців

Водночас, Тарас Літковець висловив сумніви у компетентності Володимира Зеленського керувати великою країною, яка ще й перебуває в умовах зовнішньої агресії.

«Зеленський може злякатися власної перемоги вже наступного дня після оголошення результатів. Він просто не знатиме, що робити. На нього раптово впаде величезний тягар відповідальності. Усі проблеми, про які він навіть не здогадувався. Російська агресія, корупція, війна, політичні баталії, діяльність різних чиновників та державних органів. Він зовсім не готовий до цього. Я йому навіть співчуваю, якщо він переможе».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити