image
 |  22 16 Листопада 2021 | 15:56

Зеленський не тільки некомпетентний, а й небезпечно наївний, самозакоханий нарцис, - депутат Волинської облради

Зеленський не тільки некомпетентний і непрофесійний, а й небезпечно наївний, самозакоханий нарцис.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"На східному кордоні чергове загострення. Росія накопичує ударні військові угрупування поблизу України. Західні політики, розвідники та дипломати б'ють на сполох. Аналітики прогнозують можливі терміни вторгнення. Журналісти публікують фотографії з супутників, які підтверджують факт концентрації армії ворога. А що ж українська влада?

У той час, коли Захід попереджає Україну про серйозну небезпеку, у Зеленського цю реальність просто ігнорують. Схоже, Зеленський сповідує путінську філософію "іх там нет". Така поведінка влади відверто дивує та насторожує і межує з зрадою. Невже Зеленський настільки боїться Путіна, що готовий заперечувати очевидну реальність? Невже у його думках досі витає ілюзія миру з агресором, який можна побачити в очах Путіна?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меморандум з Волинською ОДА не вартий паперу, на якому він підписаний, - депутат Луцької міськради

Аналогічна поведінка Зеленського спостерігається у питанні штучної міграційної кризи на польсько-білоруському кордоні. Те, що Лукашенко готовий на будь-які мерзенні провокації, було зрозуміло давно. Ще у травні перші мігранти, завезені у Білорусь, почали проникати у Литву, спровокувавши кризу. Що за пів року зробила українська влада для посилення нашого північного кордону? Нічого. Хоча час був. І не потрібно бути видатним аналітиком, щоб провести аналогію з ситуацією на кордоні з Литвою та Польщею. Але у Зеленського відверто проспали цей сигнал. Тепер в авральному порядку скликають засідання РНБО, хоча у випадку кризи на кордоні навряд чи вдасться щось вдіяти.

Некомпетентна влада у важкі часи - це завжди небезпечно. Удвічі небезпечно, коли вона перебуває в полоні пихатості та самозакоханості, - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити