image
 |  7 25 Вересня 2023 | 20:43

Зеленський повідомив про прибуття танків Abrams в Україну

Президент України Володимир Зеленський у понеділок повідомив, що міністр оборони України Рустем Умєров підтвердив інформацію про прибуття американських танків Abrams в Україну.

Про це пише УНН.

"Щоденна синхронізація за основними безпековими напрямами", - зазначив Зеленський у соцмережах."Хороші новини від міністра Умєрова. «Абрамси» вже в Україні й готуються підсилити наші бригади. Вдячний союзникам за виконання домовленостей! Шукаємо нові контракти, розширюємо географію постачання", - повідомив Зеленський.

Як зазначив Глава держави, були і доповіді щодо воєнної ситуації – Головком, СЗР, ГУР МО, СБУ. "Рухаємося вперед", - вказав він.

З його слів, була доповідь і міністра внустрішніх справ Ігоря Клименка. "Ліквідація наслідків обстрілів Одеси, інших населених пунктів. Допомога постраждалим. Прикриття Одещини – пріоритет на всіх моїх переговорах щодо ППО", - зазначив Президента.

Також, з його слів, говорили про підготовку до зими. "Прем’єр-міністр Шмигаль розповів про захист критичної інфраструктури, підготовку укриттів і «Пунктів незламності». Готуємо рішення, щоб їхній пошук був максимально простим і швидким", - вказав Глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: путін наказав шойгу зупинити контрнаступ України до жовтня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити