image
 |  2 24 Травня 2019 | 09:16

«Зеленський поводиться так само, як Порошенко», - Кошулинський

Новообраний Президент України Володимир Зеленський поводиться й порушує закони так само, як і його попередник Петро Порошенко.

Про це в ефірі ток-шоу “Говорить ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ” заявив Голова Секретаріату ВО “Свобода” Руслан Кошулинський, пише Вголос

“У своїй інавгураційній промові новий Верховний головнокомандувач сказав, чого він хоче у стосунках з РФ: компромісів. Замість того, щоб впроваджувати тактику непрямих дій, формувати якісні Збройні сили. Я не почув від нього напрямку розбудови потужних Збройних сил, не почув напрямку тактики непрямих дій, які би посилили країну і дали відсіч ворогу “, – зазначив Руслан Кошулинський.

Водночас свободівець здивувався критичними висловлюваннями соратників Петра Порошенка у бік Зеленського.

“Мене дивує позиція поки що чинної парламентської влади: ви вважаєте, що могли п’ять років обманювати українців, а ця влада не може? Коаліції не було з 2016 року. Ви обманювали, ви хитрували, ви не показували кількість членів коаліції. “Свобода” ще в 2016-му вимагала розпустити Парламент. Ви хитрували. Прийшла нова влада і так само хитрує. Точно так само, як попередній керівник держави, новий Президент на інавгурації дозволив собі порушити Конституцію і, тримаючи руку на Пересопницькому Євангелії, говорити мовою окупанта. Можна було попередній владі призначити Генерального прокурора без юридичної освіти? То чому новій владі не можна призначити керівника політичної партії керівником СБУ? Нова влада діє точно так само, як попередня! Ось у чому проблема. Зеленський нічого нового не робить. Він продовжує те, що робила минула влада”, – сказав Кошулинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На першому публічному форумі президент Зеленський заговорив мовою країни-агресора

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити