image
 |  2 5 Жовтня 2023 | 11:45

Зеленський прибув до Іспанії

Президент України Володимир Зеленський прибув до іспанського міста Гранада, де 5 жовтня буде проходити саміт Європейської політичної спільноти.

Про це пише "Європейська правда" з посиланням на Х (Twitter) Зеленського.

Зеленський повідомив, що прибув до Гранади, та окреслив ключові теми, які планує піднімати в обговореннях з приводу покращення безпекової архітектури у Європі.

"Ми звернемо особливу увагу на Чорноморський регіон, а також наші спільні зусилля для зміцнення глобальної продовольчої безпеки і свободи судноплавства. Ключовий пріоритет України, особливо з огляду на наближення зими – посилити протиповітряну оборону. У нас вже є основи для нових домовленостей з партнерами, очікуємо на їхнє затвердження та реалізацію", – розповів президент.

Нагадаємо, це друга зустріч ініційованого Францією нового формату європейської співпраці. Перша зустріч Європейської політичної спільноти проходила 1 червня у Молдові, поблизу Кишинева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера Сум, якого спіймали на хабарі, взяли під варту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити