image
 |  9 19 Листопада 2019 | 20:45

Зеленський проігнорував загибель командира 128-ї бригади ЗСУ Євгена Коростельова

Президент України Володимир Зеленський не відреагував на смерть командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковника Євгена Коростельова, який отримав важкі поранення 12 листопада, під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил.

Євген Коростильов помер сьогодні, 19 литсопада, о 4-й годині ранку, у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

"Наразі слів співчуття від президента немає ані на його офіційному сайті, ані на сторінках у соцмережах. У Facebook Зеленський опублікував в’їдливий пост про перехід в опозицію Юлії Тимошенко. На Telegram-каналі глави держави висвітлюється його зустріч з прем’єр-міністром Чехії Андрієм Бібішем.

Немає ані слова про загиблого комбрига і на сторінках у Facebook Офісу президента та прес-секретаря Зеленського Юлії Мендель", - повідомляє Перший.

Зазначимо, свої співчуття рідним та близьким полеглого захисника України вже висловили Міністерство оборони України і п’ятий президент України Петро Порошенко. 

Нагадаємо, у Харківському військово-медичному клінічному центрі сьогодні, 19 листопада, від отриманих поранень помер командир 128-ї окремої механізованої бригади Євген Коростельов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Старий гебіст паяца переграв»: Тягнибок звернувся до Зеленського через закон по Донбасу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити