image
 |  0 12 Липня 2021 | 12:06

Зеленський просить Раду позачергово легалізувати канабіс (ДОКУМЕНТ)

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова стосовно скликання на вівторок, 13 липня, позачергового засідання парламенту, на якому пропонується розглянути зокрема питання легалізації медичного канабісу. Копію звернення оприлюднив народний депутат від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко.

Про це повідомляє «УНН».

«Завтра скликається позачергове засідання Верховної Ради за ініціативою Зеленського, на якому буде розглядатися легалізація медичного канабісу», - повідомив Гончаренко у Telegram-каналі.

Серед питань запропонованого порядку денного - реформування підприємств ОПК, криміналізація контрабанди, питання легалізації медичного канабісу, е-резидентсво, про повноваження АМКУ.

Додамо, наразі на сайті парламенту немає офіційних повідомлень про скликання засідання.

Окрім того, у понеділок, 12 липня, відбудеться засідання фракції «Слуга народу».

«І про засідання фракції, яке відбудеться сьогодні ввечері. На порядку денному законопроекти: про регулювання обігу канабісу в медичних цілях; про підвищення неоподатковуваної податком суми при замовленнях із зарубіжних інтернет-магазинів з 100 до 150 євро;
про стимулювання розвитку електротранспорту. І звичайно, розглянемо суперечливий проект 5600 про збалансованість бюджетних надходжень. Плюс обговоримо важливий для мене законопроект про реформу корпоративного управління держпідприємствами», - написала з цього приводу у Telegram-каналі нардеп від «Слуги народу» Юлія Гришина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антиолігархічний закон Зеленського - це іграшка, якою влада буде тішити електорат до наступних виборів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити