image
 |  0 4 Грудня 2019 | 15:39

Зеленський та його команда грають з вогнем, - Тягнибок про продаж землі

Президент України Володимир Зеленський та його команда грають з вогнем, не уявляючи, чим може закінчитися, якщо люди відчують реальну загрозу втратити землю.

Таку думку висловив голова політичної партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок під час акції проти продажу землі. 

«Я більш ніж переконаний, що Зеленський і команда – вони грають з вогнем. Вони навіть собі не уявляють, чим може закінчитися, якщо люди дійсно реально відчують загрозу того, що нація може втратити землю. Тому що є навіть певна така, як мовиться, національна інтуїція», - сказав він.

Читайте також: «Землю – людям»: у районі на Волині селянам «промивають мізки» за допомогою безкоштовної урядової газети (ФОТО)

«Тому що коли в українців забирали землю, завжди були трагедії. Коли в часи козацтва розвалили Запорізьку Січ і фактично забрали в українців землю, то українці стали кріпаками й рабами. Коли в радянські часи прийшли силовики й уже у формі такої загальної колективізації конфіскували землю в людей, то почався Голодомор, і українці втратили багато мільйонів своїх співвітчизників. І наша нація така, що вона може довго терпіти, довго розгойдуватися, але коли вже люди відчують об'єктивну загрозу, то ця влада пошкодує», - резюмував Тягнибок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити