image
 |  2 29 Березня 2019 | 16:02

Зеленський топче пам'ять загиблих патріотів у російсько-українській війні, - журналістка відомого каналу

У новій серії серіалу «Слуга народу» кандидат в президенти, комік Володимир Зеленський фактично розтоптав пам’ять загиблих під час Революції гідності українських патріотів.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловила журналістка ICTV Анна Тесленко.

"Довелося подивитися «Слугу Народу» ... Це морок.

Зграя кварталу намагається змусити всіх нас «ржати» над принизливими для українців жартами з подачі кандидата Зеленського. У моїй стрічці «потоп» від емоцій колег і друзів, які, м'яко кажучи, в шоці від думок, закладених в новому кандидаті в президенти 🤢

Якщо ми в очах Вови виглядаємо саме так, то у мене виникає питання ... ☝🏻

Пам'ятаєте фразочку з його інтерв'ю «1 + 1»: «В будь-якому цивілізованому суспільстві повинна бути альтернатива майдану»?

Так ось, майдан очима Вови в новому сезоні «Слуги народу» виглядає так: це збіговисько пройдисвітів. Патріотів (які пішли першими добровольцями) він показує шаленими і при цьому абсолютно тупими.

Хоча послухаєш інтерв'ю самого Зеленського ... і першість по тупості, Вова, у тебе.

Тобі б хоч краплю їх мужності, може хоч на один ефір сходив би. Я вже мовчу про зону бойових дій, операціями в якій ти зібрався командувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фінзвіті Зеленського «знайшлися» люди Портнова і Фукса

Також майдани у кандидата Зеленського - причина занурення країни в хаос і фашизм / нацизм. Так ось, Вова. Бути патріотом і фашистом / нацистом, це не одне і теж! Хоча в Раші нас бачать саме такими, якими і ти. Мимоволі пригадуються з'їдені снігурі, розп'яті хлопчики і зґвалтовані бабусі.

«Воля. Прізвище. Країна» - кричать патріоти в фільмі. Це що?? Цим Зеленський ображає не тільки Майдан, а топче пам'ять загиблих патріотів у російсько-українській війні!

Всі антигерої розмовляють українською. Дивно просто ... Ось справжнє ставлення до українського у Володимира, скільки б він не заливав про статус державного).

У підсумку, країна розпадається. До речі, Росія - зовсім ні до чого. Упссс… Тому, що війна громадянська і з подачі українських олігархів.

Чудовий план! Ось прям голосуйте за Зеленського! У нього відмінний план!

А тепер питання. Якщо все так, як ти показуєш в своєму «говнофільмі», навіщо тобі ставати лідером такої країни", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити