image
 |  2 26 Квітня 2019 | 09:44

Зеленському не терпиться отримати свою булаву

Володимир Зеленський запідозрив Центральну виборчу комісію в затягуванні оголошення офіційних результатів виборів президента.

Про це він заявив у четвер, 25 квітня.

“Зараз відбуваються дуже кумедні речі – перемога є, а повноважень немає, хтось від мене булаву ховає. Що відбувається, я пояснюю: ЦВК затягує офіційне оголошення результатів”, – заявив він у своєму відеозверненні у Facebook.

За словами Зеленського, це робиться для того, щоб Верховна Рада могла призначити дату інаугурації після 27 травня і позбавити його можливості розпустити парламент.

“Хоча мені здається, що це несправедливо. Президент, у якого довіра 73%, має, принаймні, право думати про це і має право мати цю можливість”, – каже він.

“Система боїться! Це значить одне – ми всіх переможемо, усе буде добре, навіть не на 73, а на всі 100%. Всіх зі святом Великодня!” – додав переможець виборів.

Як інформувала “Новинарня“, ЦВК опрацювала 100% протоколів. За Володимира Зеленського віддали голоси 73,22% або 13 541 528 голосів виборців, а за Петра Порошенка — 24,45%% або 4 522 320 голосів виборців. Окрім того, за інформацією ЦВК, 2,31% виборчих бюлетенів були визнані недійсними по Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович повернеться в Україну після інавгурації Зеленського

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити