image
 |  72 20 Вересня 2024 | 17:11

Житель Луцького району отримав нагороду "Золотий хрест"

Жителя Торчинської селищної територіальної громади СЕРГІЯ МИКИТЮКА відзначено нагрудним знаком «Золотий хрест» Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського.

Про цей повідомляють на фейсбук-сторінці громади, - пише ВолиньUA.

За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою наказом Головнокомандувача Збройних Сил України №1212 від 18 серпня 2024 року молодшого сержанта Сергія Микитюка, жителя села Веселе, нагороджено почесним нагрудним знаком «Золотий хрест».

Золотий хрест – це почесна військова нагорода Збройних сил України. Його присуджують за виняткову мужність і героїзм під час бойових дій. Ця нагорода символізує високе визнання командування за досягнення та самопожертву в умовах війни.

Отримання такої нагороди є свідченням того, що Сергій Микитюк зробив особливо значний внесок у захист країни та виконує свої обов'язки з честю й гідністю.

"Дякуємо за мужність та відвагу! Дякуємо за захист рідної землі та кожного з нас!Пишаємось! Бажаємо українським воїнам Божого захисту та опіки", - йдеться у дописі.

Читайте також: Службовці митниці незаконно переправляли комп'ютери Apple через "Ягодин": розслідування завершено

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити