image
 |  0 28 Червня 2019 | 12:57

Жителі Любомльщини розчаровані своїм народним обранцем – Ігорем Гузем

Гузь не дотримався своїх обіцянок стосовно сприяння ремонту доріг в Любомльському районі.

Народний депутат він «Народного Фронту» Ігор Гузь обіцяв за своєї каденції сприяти в ремонті дороги між населеними пунктами Заболоття та Нудиже Любомльського району. Однак , як розповідають жителі села Заболоття, не дотримався своїх обіцянок, тому люди відрізок автомобільної дороги в напрямку Заболоття ремонтували самотужки.

Стан автомобільної дороги в напрямку Нудиже перебуває в жахливому стані.

21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України.

І знову у 19 виборчому окрузі балотується нардеп-плавець Ігор Гузь, який заручився підтримкою більш розвинутих в його окрузі населених пунктів, як мера Володимира-Волинського, голови Павлівської ОТГ, голови Любомля.  По суті тих, з яким у нього є спільні інтереси та очевидно певні домовленості. Тільки не тих громад, які ледь виживають в його окрузі. 

Натомість є населені пункти в його окрузі куди він не ступить ногою, бо люди не раді будуть бачити депутата-мажоритарника, ба більше, можуть і послати на всі чотири сторони. І про це знає політик Гузь та його команда популістів, які за ці всі роки максимум, що зуміла пролобіювати для розвитку 19 округу – це дитячі майданчики.

Так і живимо, а 21 липня прийшовши до виборчих дільниць, варто зважити та обдумати всі кроки нардепа, який скоріше полюбив 19 оруг за велику кількість водойм, які щороку перепливає більше ніж дбає про добробут та життя волинян.

Віктор Побережний.

      

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити