image
 |  11 28 Липня 2020 | 22:24

Жителі луцької багатоповерхівки п'ять днів без води через сусідів (ВІДЕО)

П'ятий день жителі будинку по проспекту Грушевського, 1 без води через сусідів, в яких у квартирі прорвало трубу. Власників цієї квартири мешканці не знають і не можуть знайти.

Про це «Суспільному» розповіла жителька другого під’їзду Ніна Максимчук.

Води в будинку не має з 24 липня. Саме того дня прорвало трубу в одній з квартир. Приїхали комунальники та перекрили воду по цілому стояку. Заступник директора ЖКП №3 Олександр Мартинюк, яке обслуговує даний будинок, розповів: для того, що ввімкнути воду на стояку – необхідно потрапити у квартиру номер 46 та встановити причину підтоплення.

У сусідній квартирі на даний час ніхто не проживає. Колишні сусіди-пенсіонери померли. Рік тому у квартири з’явилися нові власники. Сусідка Ніна Максимчук каже:

«Дзвонили в ЖЕК, дзвонили на гарячу лінію. Там сказали, що ми знаємо цю проблему, не можуть знайти хазяїв. Оскільки приватна квартира – ми не маємо права зривати замка».

П'ять днів жінка носить воду додому бутлями зі своєї роботи.

Комунальники зробили запит в реєстр речових справ, щоб з'ясувати хто є власником квартири, а також звернулись до поліції, щоб його розшукати.

«Проникнути у житло ми не маємо права, лише з дозволу суду. А це займе як мінімум 2 місяці часу на розгляд даної справи», - розповів заступник директора ЖКП №3 Олександр Мартинюк.

Впродовж дня до власниці квартири додзвонились комунальники. Донька власниці пообіцяла сьогодні, 28 липня, приїхати до Луцька і відкрити квартиру комунальникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадовиця Держстатистики на Волині приховала майна на мільйон гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити