image
 |  4 3 Лютого 2022 | 23:01

Жителі приєднаних громад Луцька скаржаться на перевізників

Жителі села Шепель, що входить до складу Луцької громади, скаржаться на порушення курсування маршрутки № 182.

Про це інформує власкор ВолиньUA.

Як розповідають мешканці, існує проблема з рухом приміської маршрутки №182. Водії даного маршруту курсують, як їм зручно, як їм заманеться. Один рейс можуть розпочати з автостанції №2, інший - з автостанції №1. У таких випадках, люди чітко не можуть збагнути, графік руху автобуса.

Люди скаржаться і на те, що графік руху не продуманий, адже перший рейс розпочинається з 7 години ранку. На роботу більшості людей потрібно потрапити до міста на 8-му годину. Інколи ще потрібно зробити пересадку на іншу маршрутку, або є моменти, коли потрібно дитину завести до закладу освіти. І через порушення графіку руху маршрутного таксі мешканці не встигають на роботу, або часто спізнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як виглядають бомбосховища у Луцьку

Інша проблема, що у вечірній час, один день маршрутка без попередження може почати маршрут з Володимирської вулиці у Луцьку, а інший день - з першої автостанції. Через таку нечіткість графіку руху, люди не можуть добратися до своїх осель.

Також скарги є на сполучення приміської маршрутки із селом Забороль. Водії частенько не довозять своїх пасажирів до кінцевих зупинок, бідкаються на свою збитковість.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити