image
 |  0 25 Листопада 2018 | 14:31

«Життя не вимірюється в баблі»: лучанку ледве не збило авто

Лучанка, яку ледве не збило авто, скаржиться на бездіяльність патрульних.

Гнівний пост написала Людмила Ковальчук у спільноті Теревені про Луцьк.

"Хочу вам розповісти про те, яка наша поліція... Переобрали, призначили, а там і далі сидять хабарники і ...і! Сьогодні ввечері, повертаючись з роботи мене сьогодні, ледве не збила машина! Мій хлопець, який йшов поруч нас просто відпихнув, бо та летіла просто на мене. А йшла я не по дорозі, не переходила її, а просто піднімалася на міст біля там таму. ПО ПІШОХІДНІЙ ЧАСТИНІ! Б....о за кермом білого Хюндаю гнав на дуже великій швидкості. І по слизькій дорозі не впорався з керуванням, як він потім сказав.

Якраз в той момент повз проїжджали патрульні, під'їхавши до нас, вони не починвли перевіряти документи, а чекали. Коли ми питались у них чи є в хлопця документи, вони казали, що це конфіденційна інформація і чекали. І тут приїхав папаша цього андона. Підійшов до нас і запитав скільки бабла нам треба, ми сказали що життя не вимірюється в баблі, і що його синок ледве не відправив мене на той світ! А в синочка прав то немає.  

Но сам прикол не тут поліцейський, а ні МУСАР (бо по-іншому його не назвеш) почав вказувати мені, що ніяка я не потерпіла, він ж мене не збив, а постраждав сам власник і його машина! А те що він гнав на великій швидкості цитую: " Я не знімав! І не знаю".

Отож, після цих слів, я просто розвернулася і пішла в найближчу аптеку по заспокійливі препарати, А це б...о і далі катається по Луцьку. А тепер до вас ПОЛІЦІЯ! Не на цьому так на тому світі до вас прийдуть! Душі хлопців, які стояли на майдані, матері вбитих дітей, вбивць яких ви покривали! Горіти вам в пеклі п.....ки!" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити