image
 |  7 24 Грудня 2019 | 16:53

ЖК «Яровиця» у Луцьку може створити транспортний колапс

Житловий комплекс Яровиця після повного введення у експлуатацію загрожує створити у місті транспортний колапс, оскільки в ньому не передбачена достатня кількість місць для парковки.

Про це йшла мова під час сесії Луцької міськради.

Так депутати розглядали питання «Про зменшення розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно- транспортної та соціальної інфраструктури міста ТзОВ «Холдінгова компанія «Єврохолдінг». Мова йде про ЖК Яровиця.

«У цьому об’єкті є позитивні і негативні сторони. Рух транспорту - однозначно мінус, наявність підземних смітників – плюс. А що буде, коли заселяться майже 800 квартир? Я не знаю як люди будуть виїжджати з двору цього комплексу. Може настати повний колапс цілого району. Тим більше, що там транспортна розв’язка. Тому забудовнику вже зараз треба думати над вирішенням цих питань. Це стосується і інших житлових комплексів, які будують у місті», - заявив депутат Ігор Поліщук.

У підсумку депутати не підтримали зменшення пайової участі для забудовника в сумі понад 1,8 млн гривень.

Читайте також: Луцький забудовник просить повернути до 2 мільйонів з міського бюджету

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити