image
 |  4 23 Червня 2021 | 10:24

Зірвані дахи і затоплені вулиці: Польщею прокотився потужний буревій (ФОТО)

Польщу у другій половині дня накрив потужний буревій, сильний дощ призвів до підтоплень, а пориви вітру зривали дахи і ламали дерева.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на RMF24.

Починаючи з полудня пожежники виїжджали на виклики понад 2600 разів - найбільше, 1300 разів у Великопольському воєводстві. У Малопольському воєводстві вони отримали понад 500 заявок, у Мазовецькому - понад 300, а в Лодзінському воєводстві - 140. Робота пожежників полягала в основному у відкачуванні води та видаленні повалених дерев і гілок.

Град пройшов над центральною частиною Малопольщі. Тільки в Кракові повідомляється про майже 350 втручань пожежників. За даними Малопольської пожежної охорони, переважна більшість заходів, пов’язаних з атмосферними подіями, стосувалися столиці регіону. Постраждалих в результаті негоди не було.

У Кракові сильна буря спричинила труднощі у міській комунікації. Затоплені колії унеможливили рух трамваїв, проїзд деякими вулицями заблокували повалені дерева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній свідок розстрілів у Луцькій тюрмі: спогади про Зінаїду Рубіновську (ФОТО, ВІДЕО)

Буря також пройшла над Мазовецьким воєводством. Вітер зірвав чотири дахи та пошкодив 18.

Сильний буревій також пройшов над Познанем у другій половині дня. Кілька годин у місті були великі труднощі - водії стояли в заторах, бо ділянки дороги були затоплені.

Через штормовий фронт, що проходив над Польщею, без електроенергії ввечері було понад 23 000 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькій багатоповерхівці – скандал через утеплення будинку (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити