image
 |  13 7 Липня 2019 | 17:26

Злодії поцупили сумку з речами та медичною карткою хворої на ДЦП дитини з Волині

У дуже неприємну ситуацію потрапила Ілона Какалюк із села Краснилівка Камінь-Каширського району.

14 червня вона з донькою поверталася з Києва маршруткою. Коли ж виходили на кінцевій у Луцьку, виявилося, що їхньої валізи немає, - пише газета Вісник.

У ній були документи, речі і медична картка хворої дитини. І це – найцінніше для сім’ї Какалюків, бо отримати нове свідоцтво легко, а от як відновити записи, консультації, рентгенівські знімки і виписки лікарів – важко.

У 4-річної дитини – ДЦП. На початку цього літа їй вкотре робили операцію в Інституті травматології та ортопедії Національної академії наук України. Дістати квитки додому на потяг 14 червня, як розповідає жінка, їй не вдалося, тож вирішила вертатися маршруткою. На автостанції у Києві сіли на автобус, який відходив найближчим рейсом. Каже молода жінка, що маршрут, швидше за все, приватний і нерегулярний.

Тож Ілона Какалюк звертається до тих, хто прихопив сумку або знає, де вона повернути їй.

Незабаром її доньці доведеться замовляти спеціальні ортопедичні засоби, а без історії хвороби це зробити надзвичайно важко. Навіть втрачені свідоцтво з паспортом не завдадуть сім'ї Какалюків стільки неприємностей, скільки відсутність медичної картки їхньої хворої дитини.

Мирослава КОСЬМІНА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити