image
 |  5 6 Січня 2018 | 07:39

Зниклого волинянина знайшли та витягли з болота

Зниклого ще 28 грудня 2017 року мешканця Володимира-Волинського Леоніда Хавіна знайшли живим 5 січня 2018 року. Чоловік опинився  у болоті поблизу міста.
В Управлінні ДСНС у Волинській області розповіли, що о 15:54 до служби «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Заріччя Володимир-Волинського району Волинської області в болотистій місцевості на заплаві річки Луга рибалка помітив знесиленого чоловіка.
Пес рибалки з берега почув шурхіт в очереті і допоміг своєму господарю виявити там людину, що ледь стояла на ногах по пояс в багнюці посеред високого очерету.
Рятувальники чергової варти Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимир-Волинський в складі дістались до потопаючого на надувному човні і за допомогою рятувального круга змогли витягнути тремтячого від холоду чоловіка з водяної пастки і доставити на берег.
О 16:41 фахівці ДСНС передали потерпілого, 65-річного Леоніда лікарям, які на кареті швидкої допомоги доправили пенсіонера до медичного закладу.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити