image
 |  2 27 Квітня 2021 | 14:20

Знімальна група відомого проєкту відвідала членкиню УПА у Мар‘янівці (ФОТО)

Депутатка Волиньради із депутаткою Мар‘янівської селищної ради та знімальною групою відомого проєкту Ukrainer відвідали членкиню УПА.

Про це інформує Валентина Магурчак (фракція ВО "Свобода") у соцмережі facebook.

"Разом зі знімальною групою Ukrainer та депутатом Мар‘янівської селищної ради Ковальчук Світланою мала честь побувати в членкині УПА - Ганни Мороз, 1928 року народження, жительки селища Мар‘янівка.

Завдяки проєкту Ukraїner, такі люди, як пані Ганна, можуть лишити свої спогади, реальну історію України в її найважчі часи для майбутніх поколінь у вигляді документальних відеозйомок.

Велике спасибі тим, хто пише нашу історію на основі ще живих очевидців, зокрема творцям цього проєкту", - написала депутатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З села на Волині кожного дня масово вивозять вантажівками ліс (ВІДЕО)

Довідка:

У червні 2016 року Ukraїner розпочав свою роботу як медіа-проєкт для прихильників інтелектуальних ЗМІ, несподіваних географічних відкриттів та мультикультурності.

Внутрішній туризм в Україні поки що розвинений слабко, розгалуженість транспортної системи теж недосконала. Чимало українців взагалі ніколи не виїжджали за межі свого регіону. Ті ж із нас, хто багато подорожує Україною, можуть помітити, як мало ми знаємо про сусідні регіони і про свою країну в цілому. Тому однією із цілей проекту також є подолання стереотипів між різними регіонами шляхом інформування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити