image
 |  4 21 Березня 2019 | 11:28

Знімай, бо залишишся тут: моторошні подробиці вбивства військового

Чугуївський райсуд Харкова 20 березня взяв під варту без права на заставу 15-річного Данила Яроша, 16-річного Максима Коломійця та 22-річну Катерину Бондаренко.

Їх підозрюють у звірячому вбивстві військового неподалік Чугуєва на Харківщині. Ще одного підозрюваного, 18-річного Дениса Собченка відправили в СІЗО 19 березня.

15-річний Данило Ярош пішов на справу в якості відеооператора. Саме він знімав на телефон все, що відбувається. Адвокат хлопця каже, що Ярош був членом "Національної дружини" міста Чугуєва і разом з іншими хлопцями боровся з розповсюдженням наркотиків. Про те, що старші товариші задумали вбити військовослужбовця, він не знав, вважав, що чоловіка намагаються провчити за пристрасть до наркотиків, пише "Город Х".

"Підзахисний намагався зупинити Собченко та Коломійця, Але ті сказали:" Закрий рот і знімай, інакше залишишся тут "", - заявив адвокат Яроша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збройні сили України очікують на нову партію комплексів Javelin

22-річна харків'янка Катерина Бондаренко, яку підозрюють у замовленні вбивства, теж твердить, що солдата хотіли побити і не думали позбавляти його життя. За її словами, вона працювала у військовій частині кухарем. Там і познайомилася з солдатом, які її потім згвалтував. За це і вирішила помститися - намовила своїх дружків побити кривдника. А коли ті дізналися, що військовослужбовець вживав наркотики - почали діяти на свій розсуд.

Всі четверо підозрюваних будуть перебувати під вартою до 16 травня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити