image
 |  0 28 Травня 2021 | 09:04

«Золоте дно 2»: NEXTA оприлюднила розслідування про Лукашенка: сім'я збагатилася контрабандою сигарет (ВІДЕО)

У Білорусі представили другу частину розслідування про самопроголошеного президента Олександра Лукашенка «Золоте дно 2: у тіні диктатора». Журналісти стверджують, що контрабанда сигарет – основний метод збагачення сім'ї політика.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Опозиційний Telegram-канал NEXTA, чийого засновника Романа Протасевича з дівчиною затримали в Мінську після примусової посадки літака, опублікував фільм про Лукашенка на YouTube.

Відзначається, що в роботі розкрили особливості білоруської «соціальної моделі», як Лукашенко зробив із Білорусі країну-прокладку, назвали імена «обраних» із найближчого оточення президента, яким він нібито дозволяє збагачуватися за рахунок білорусів.

«Ексклюзивні документи, що підтверджують корупційні зв'язки Лукашенка і його сім'ї – від санкцій більше не піде ніхто», – йдеться в описі до відео.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, журналісти провели розслідування і заявили, що Лукашенко користується 10 резиденціями і володіє елітним автопарком. У політика знайшли Tesla, Maybach і реактивний літак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Pосія почала «холодну війну авіаперевезень»: не пpиймає pейсів, які облітають Білоpусь

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити