image
 |  2 27 Травня 2021 | 23:12

Pосія почала «холодну війну авіаперевезень»: не пpиймає pейсів, які облітають Білоpусь

Air France заявляє, що вже другий рейс «Париж-Москва» скасований після того, як Росія не затвердила маршрут обходу Білорусі. Тепер уже без сумнівів - Росія перестала видавати дозволи на прибуття тим рейсам, які вирішили облетіти Білорусь стороною.

Про це повідомляє телегpам-канал «KlymenkoTime».

Поки найбільше «щастить» Austrian Airline і Air France. У свою чергу, російський «Аерофлот» заявив, що забере частину пасажирів першого скасованого рейсу «Париж-Москва» на своєму літаку.

Відповідні «перші ластівки», пов'язані з бойкотом західних авіакомпаній білоруського повітряного простору, вже прилітають. Росія, що було очевидно, на стороні Білорусі в цій ситуації. Але ось що було зовсім не очевидно - що РФ буде готова піти на «холодну війну авіаперевезень».

Ситуація бачиться патовою. Якщо країни Заходу не повернуть свої маршрути через Білорусь - їх рейси не братиме РФ. А якщо повернуть - тоді, виходить, вони «спасували».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європі та Укpаїні припиняють польоти над Білоруссю і авіасполучення з нею (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити