image
 |  2 11 Вересня 2021 | 19:52

«Золоті руки – з дупи»: креатив «Укрзалізниці» розсмішив мережу

Укрзалізниця вдалася до креативного рішення замість того, щоб правильно встановити лампу. Працівники вирішили, що краще закріпити її до стелі медичними пластирами.

Про це повідомляє «24 канал».

Один з пасажирів сфотографував це. Інцидент стався 10 вересня.

«Чоловік їхав зі Львова потягом №150 і помітив над своїм місцем ось таке неординарне, я б навіть сказала креативне рішення», – написала Дарія Мазур.

Вона наголосила, що лампа працювала.

«Хтось там в Укрзалізниці має золоті руки. Щоправда, зі ср*ки», – додала дружина пасажира.

Бурхлива реакція мережі

У коментарях просто захоплюються тим, як можна було придумати таке розв'язання проблеми. Згадали і ситуацію з нардепом від ОПЗЖ Вадимом Рабіновичем, який заклеїв собі рот медичними пластирами у прямому ефірі одного з телеканалів. Мовляв, це все він «ліпить».

Також були й інші припущення.

«Пластиром заліпили – три мільйони на ремонт списали.»
«Вагончик, не хворій!»
«Працює? Не чіпай!»

Як відреагували в Укрзалізниці

Нараз офіційного пояснення немає. Однак під дописом пресслужба попросила надати детальнішу інформацію.

«Просимо Вас надати більш детальну інформацію щодо поїздки, а саме: маршрут, номер вагону, номер місця та дату відправлення в особисті повідомлення, аби ми могли надати Вам зворотний зв'язок після вирішення ситуації», – написали у коментарі.

Текст публікації Дарії Мазур:

«Міша сьогодні їхав зі Львова 150 потягом і помітив над своїм місцем ось таке неординарне, я б навіть сказала креативне рішення. Лампа, до речі, робоча. Була надійно прикріплена до стелі за допомогою медичного пластира. Видно, хтось там в Укрзалізниці має золоті руки (правда зо ср*ки). Мислить out of the box і взагалі – мамина гордість».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як відбувається рекультивація старого полігону у Брищі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити