image
 |  5 3 Січня 2020 | 14:26

Зробимо їх: новорічні свята закінчились - волиняни збираються на заробітки (ФОТО)

Новорічні свята закінчились і люди збираються на заробітки. У Луцьку, 3 січня, на вулиці Лесі Українки вибудувалися черги волинян до банків, які надають послуги з оформлення документів для віз.

З приходом нової влади на чолі із Володимиром Зеленським «епоха бідності» очевидно не завершилась, люди як їздили на заробітки так і продовжують ці процеси трудової міграції. «Епоха біності» закінчилась для друзів Зеленського та нардепів від «Слуг народу».

Нестабільна українська економіка дає про себе знати, приклад, «стрімке» падіння гривні перед новим роком та вже поверення до попереднього курсу 3 січня 2020 року.

Читайте також: Святу тут не місце: які частини Луцька оминула святкова атмосфера?

Продовження безробінтості, хитання економіки, необгрунотовані тарифи на газ, продукти харчування та малі зарплати в Україні спонукають українців шукати кращої долі за кордоном.

І так, 3 січня, і знову вистроюються довжелезні черги біля банків людей, які оплачують різні послуги пов’язані з отриманням документів для виїзду на заробітки.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити