image
 |  4 11 Грудня 2018 | 08:58

Звитяжній 14-й бригаді виповнюється чотири роки (ФОТО)

У 14-ї ОМБр сьогодні свято - бригаді виповнюється 4 роки!

Про це повідомляє прес-служба бригади у Фейсбук.

4 роки виповнилося наші народженій та загартованій у боях 14 окремій механізованій бригаді! 4 довгих фронтових роки ми, сформувавшись у гіркому 2014, були нездоланною силою, що давала по зубах московській наволочі! Нам є чим пишатись – нашими героями і їхніми подвигами! Нам, на превеликий жаль, є за ким тужити – за загиблими за Батьківщину побратимами!.. Нам є куди рухатися – під синьо-жовтими стягами тільки вперед: допоки не очистимо Україну від запоребрикової нечисті! Нам є про що мріяти – про мирне щасливе майбутнє для наших дітей на своїй Богом даній українській землі!  

Урочисті з нагоди 4-ї річниці створення нашої військової частини, що відбулися на Сході і на Заході країни, були лаконічними та нетривалими – привітання та відзнаки від нашого командира полковника Сергія Войченка, щирі слова вітань від друзів і найменших земляків. 

Упевнені, наступні дні народження нашої героїчної бригади будемо відзначати разом із перемогою - у цілісній, єдиній, сильній, мирній і щасливій Україні! 

Героям Слава! Слава 14-ій окремій механізованій бригаді!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До дня ЗСУ бійці 14-ї ОМБр отримали державні нагороди (ФОТО) 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити