image
 |  0 10 Вересня 2019 | 15:16

З’явилося відео спілкування Богдана з тіньовим куратором Мін’юсту

Разом із керівником Офісу президента Андрієм Богданом на весіллі "смотрящего" за Мін'юстом Андрія Довбенка у Сен-Тропе у День Незалежності були судді та народні депутати від "Слуги народу".

На весіллі Довбенка також був присутній близький друг Богдана забудовник Андрій Вавриш. Він займався розробкою проекту нового Офісу президента, повідомляють журналісти Bihus.info

Керівник Офісу президента Андрій Богдан протягом кількох днів спілкувався у Сен-Тропе безпосередньо з Андрієм Довбенком, тіньовим куратором Міністерства юстиції. Це видно на кадрах, зафіксованих журналістами програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”.

Нагадаємо, 22-24 серпня чиновник перебував у Франції на святкуванні, влаштованому Андрієм Довбенком і Ганною Огренчук. Незадовго до того Володимир Зеленський призначив Огренчук до Комісії з питань правової реформи. Судячи з даних указу, перелік членів комісії готував Андрій Богдан. Пояснюючи приїзд посадовця у Сен-Тропе, Ганна Огренчук повідомила, що знає Богдана з 2002 року.

Андрій Богдан відвідав усі три місця святкування - пре-паті у пляжному клубі La Réserve à la Plage, приватну віллу та вечірку на яхті Philmx у порту Сен-Тропе.

Так, наприклад, 22 серпня Андрія Богдана Bihus.Info зафіксували на пляжній вечірці у районі Раматюель, куди він прийшов разом із забудовником Андрієм Вавришем.

На зафільмованих журналістами кадрах помітно, як Довбенко і Богдан частину вечора щось обговорювали.

23 серпня Андрій Богдан та Андрій Вавриш, за інформацією джерел Bihus.Info, були присутні і на основному дні святкування - віллі Le Mûrier blanc у районі Раматюель.

24 серпня, на День незалежності України, Богдан і Вавриш відвідали яхту Philmx.

При цьому, Керівник Офісу президента знову проводив час з Андрієм Довбенко.

Андрію Довбенку приписують вплив на кадрові призначення та «вирішення питань», зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі та з продажем арештованого майна. За словами приватного виконавця Івана Жаботинського, його позбавили свідоцтва приватного виконавця після того, як виконавець стягнув близько 25 мільйонів гривень з банку, який був клієнтом юридичної фірми “Евріс”, бенефіціаром якої є Андрій Довбенко.

Читайте також: Якщо у Зеленського приймуть ці драконівські закони, багато хто почне збирати валізи, - підприємці

Детальніше - у сюжеті bihus.info.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити