image
 |  2 20 Листопада 2017 | 17:07

Я розмовляю рідною, Богом дарованою мені мовою, - очільник Авдіївки Павло Малихін

У прифронтовій Авдіївці місцеві учасники мітингу вимагали від голови військово-цивільної адміністрації населеного пункту Павла Малихіна говорити з ними російською мовою.

Про це 19 листопада 2017 року повідомив на своїй сторінці в Facebook відомий журналіст Андрій Цаплієнко.

За його інформацією, учасники мітингу також говорили голові місцевої ВЦА, що саме він є відповідальним за перебитий газопровід.

До Захарченко і Путіна, чиї мінометники навмисно обстрілюють газопровід, так звані активісти чогось не звертаються. Ну, то їхня справа. Але ось що мене обурило, Павло говорив з людьми українською. Державною.

І тут з натовпу провокатори почали волати: «Не па-нима-эм! Га-ва-ри с нами по-русски!!!»

Стало абсолютно зрозуміло, що справа не в газопроводі. Невже я один відчуваю фантомний біль весни чотирнадцятого? Невже хтось забув, що за такими вигуками потім приходять російські танки, - написав Цаплієнко.

Втім, Павло гідно відповів горлопанам: «Я розмовляю рідною, Богом дарованою мені мовою. Якщо хтось забув, нагадую. Авдіївка - це Україна, - додав журналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити