image
 |  2 15 Грудня 2017 | 14:00

Ми не зможемо в суді довести до логічного завершення справу Пімахової через події, які відбулися, - Холодницький

Кримінальне провадження щодо першого заступника голови Державної міграційної служби (ДМС) України Діни Пімахової було відкрито, але до логічного завершення воно не буде доведено через проведену Службою безпеки України спецоперацію, зазначає керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький.
Про це 15 грудня 2017 року повідомляє сайт «Цензор.НЕТ» з посиланням на телеканал «112.Україна».
Було порушено провадження (щодо можливої корупції в Держміграції. - Ред.), воно було зареєстровано, але, на жаль, через ті події, які відбулися, ми не зможемо це довести до логічного завершення, - сказав Н.Холодницький в ефірі телеканалу «112.Україна» в п'ятницю.

Через ті події, які відбулися, ми не зможемо в суді довести це провадження до логічного завершення, - додав глава САП.
Раніше Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що готовий підтримати звинувачення проти першого заступника голови Держміграційної служби, якщо керівник САП ухвалить таке рішення.
Нагадаємо, 29 листопада ввечері прес-служба Держміграції повідомила, що СБУ затримала агента НАБУ, сина екс-«регіонала» Боярського, під час спроби дати хабар заступнику голови Держміграції Пімаховій.
НАБУ, в свою чергу, заявило: «ГПУ і СБУ незаконно втрутилися в спецоперацію». Водночас, СБУ провела обшуки в НАБУ.
А заступниця голови Держміграції Пімахова, розповідаючи подробиці спецоперації, заявила: виявилося, що Тітенков був Боярським і агентом НАБУ зі спецтехнікою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити