image
 |  2 18 Грудня 2017 | 14:47

Новопризначені керівники медичних закладів Волині звітуватимуть щороку

Волинська обласна рада затвердила призначення керівників трьох лікувальних закладів області, які пройшли конкурсний відбір і були запропоновані до призначення конкурсною комісією та профільною комісією обласної ради з питань охорони здоров'я.
Про це стало відомо під час сесії Волиньради 18 грудня 2017 року.
Як ми вже повідомляли, головним лікарем Волинської обласної інфкекційної лікарні став Морочковський Руслан Семенович; головним лікарем лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» – Малімон Юрій Іванович; генеральним директором Волинського обласного дитячого територіального об`єднання – Ляшенко Сергій Васильович.
Сесія призначила керівників на контрактній основі терміном на три роки. Разом із тим, у контрактах зазначатиметься, що ці керівники щороку звітуватимуть перед депутатами про виконання умов контракту. В разі незатвердження звіту депутати можуть рекомендувати достроково розірвати контракт із таким керівником.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити